Mitsubishi Servo Drives MR-J4

Mitsubishi Electric biedt een grote variëteit aan servo- en motion-systeemproducten die oplossingen bieden voor toepassingen van een eenvoudig enkelassig punt-naar-punt-systeem tot volledig gesynchroniseerde 192-assige systemen.

Met beide standaard impuls-uitvoermodules en SSCNET-busmodules kan gemakkelijk aan specifieke toepassingen worden voldaan.

De MR-J4 Serie van de servo-motoren en -versterkers leidt Mitsubishi Motion Control naar een nieuw niveau van precisie met een groot aantal motoren (elk voorzien van een standaard 4.194.304 absolute encoder) en een groot versterkerbereik.

Alle Mitsubishi servo- en motion-systeemhardware wordt gecomplementeerd met een serie softwarepakketten die eenvoudige programmering en instelling van de units mogelijk maken.

Drives MR-JE

De MR-JE-productfamilie combineert uitgebreide functies zoals "one-touch-autotuning", trillingsonderdrukking en machinediagnosefuncties, in een complete oplossing met eenvoudige bediening.

MR-JE 200-V-AC- servoversterkers zijn beschikbaar met een vermogen tot 3 kW. Met behulp van een pulstrein of analoge signalen is dit type geschikt voor snelle, eenvoudige inbedrijfstelling en onderhoud.

Drives MR-J4

De nieuwe generatie servo MR-J4 biedt de modernste technologie en eenvoudige bediening in een zeer compacte constructievorm . De ontwikkeling van nieuwe functies, zoals geavanceerde trillingsonderdrukking of verbeterde automatische aanpassing in realtime, zorgt voor een zeer hoge nauwkeurigheid, korte positioneringstijden en eenvoudige inbedrijfstelling. 2- en 3-assige aandrijvingen besparen ruimte en bedrading

De MR-J4-serie is beschikbaar in 4 versies:

Servomotoren

Servomotoren van Mitsubishi Electric zijn door het gebruik van de meest moderne, volume reducerende wikkeltechnieken en de nieuwste technologieën de meest compacte op de markt.

De Mitsubishi-servomotoren voldoen aan de hoogste eisen en bieden een groot vermogensspectrum. Met verschillende snelheden en massatraagheidsmomenten zijn de motoren geschikt voor alle toepassingen. Van 50 W tot 55 kW en met speciale motoren completeren de nieuwe motoren van de servo-super-serie het assortiment van Mitsubishi Electric.

Servo System Controllers

Om uw automatisering project, in een zeer competitieve markt, succesvol te maken is het belangrijk om een ​​systeem dat een hoge productiviteit en een onberispelijke product garandeert te bouwen. Voor maximale prestaties zijn 4 concepten erg belangrijk:

Oude producten

Drives MR-J3

De MR-J3 reeks is door de MR-J4 reeks vervangen.

De MR-J3-serie is verkrijgbaar in drie versies:

Drives MR-J2

De reeks MR-J2 is nu niet meer beschikbaar. Deze kan in de meeste gevallen door de reeks MR J4