Al tientallen jaren biedt Jetter oplossingen voor industriële en mobiele automatiseringstoepassingen. De producten en componenten van Jetter zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de hoge eisen van machinebouwers. De interne R & D-afdeling en productie in Duitsland maken een snelle en flexibele levering van producten mogelijk. Dit, in combinatie met een volledige reeks professionele services, maakt het praktisch mogelijk om alle verzoeken van klanten te ontmoeten.

Drives JetMove

De drives van het gamma JetMove 6xx, 2xx en 1xx zijn uitgerust met de Jetter systeembus. Hierdoor is een snelle aansluiting mogelijk van de drives op de PLC voor de asbesturing via een eenvoudige seriële kabel waarlangs de gegevens tussen de drive en de PLC worden uitgewisseld. Geen askaart meer in de PLC, geen gevoelig analoog signaal meer, geen codeerkabel meer tussen de drive en de PLC, kortom: een snelle en eenvoudige aansluiting.

Servomotoren Serie JH, JK et JL

De servomotoren van de serie JH, JK en JL zijn permanent magneet synchrone motoren met elektronische schakeling.
Ze zijn ontworpen met het oog op veeleisende toepassingen: snelle en nauwkeurige bewegingen, geringe afmetingen, massa en inertie. 
Deze motoren kunnen worden uitgerust met een resolver of een hyperface encoder voor de meting van het toerental en de positie van de motor. 
Bovendien kunnen deze motoren ook worden uitgerust met een mechanische rem.

Complete oplossingen voor processturing ...

Jetter biedt geïntegreerde oplossingen voor de automatisering en de sturing van de bewegingen van machines. De drives en servomotoren worden rechtstreeks aangestuurd door de systeembus van Jetter, wat de bekabeling van de verschillende componenten aanzienlijk vereenvoudigt. De PLC, het brein van de machine, stuurt de digitale assen aan, alsook de digitale of analoge inputs/outputs. De netwerkaansluiting en de communicatie met het IT-netwerk van het bedrijf worden tot stand gebracht via een Ethernet-verbinding waarmee elke processormodule standaard is uitgerust.