Hitachi PLC EH 150 HX

De PLC's van Hitachi behoren zeker tot de kleinste en meest compacte op de markt, maar ze behoren ook nog eens tot de snelste...
Ze werden ontwikkeld met het oog op de inbouw in wereldwijd erkende standaard netwerken en voldoen tevens aan de strengste EMC-normen. Dat alles is mogelijk dankzij de toepassing van innoverende elektronische componenten zoals RISC-processoren. Doordat ze een groot aantal commando's aanbieden, alsook uitstekende communicatiemogelijkheden en een voortreffelijk gebruiksgemak, zijn de Hitachi PLC's een referentie geworden in deze productcategorie. Het ANYBUS-systeem staat ook garant voor compatibiliteit met de standaard veldbussen . Het volledige H / EH gamma kan worden geprogrammeerd met één enkel softwarepakket.
Bezoek ook de website van HITACHI PLC (Engels)

Hx Process Automation Controller

De HX is een procesautomatiseringscontroller (PAC) en is uitgerust met PLC- en IPC-functionaliteit. Dit maakt een eenvoudige verbinding met het Internet of Things (IoT) mogelijk. Deze serie is geschikt voor toepassingen in alle industriële processen. Deze controller wordt geprogrammeerd met CODESYS V3 (IEC61131-3).

De HX-processor kan communiceren met een groot aantal netwerken. Geïntegreerde Ethernet-interfaces verbinden de HX-processor met geavanceerde informatieprocessen en andere bedrijfsautomatiseringssystemen.

Modulaire PLC EHV+

EHV + -processors zijn geschikt voor middelgrote en grote toepassingen op basis van EH-150-uitbreidingsmodules. Deze processors zijn programmeerbaar met CODESYS V3. De communicatie via ethernet is compatibel met Modbus en Ethercat, een USB- en seriële interface zijn ook aanwezig.

Compact PLC Micro EHV+

De MICRO-EHV + is een compacte all-in-one controller met krachtige functies, ideaal voor gebruikers zonder veel programmeerervaring, maar ook voor geavanceerde gebruikers dankzij de geavanceerde talen die in de programmeersoftware zijn ingebouwd. Alle Micro-EHV + -controllers hebben ethernet-, seriële en USB-communicatiepoorten. Extra seriële communicatiepoorten kunnen worden toegevoegd door opties.

I/O voor Hx en EHV+ CPU

Deze ingangen en uitgangen zijn gebruikt voor  HX, EHV+ et EH150 PLC's

EH-RIO2 Remote I/O

Het Remote I/O-System uit de EH-RIO2 serie is ontwikkeld om een flexibele uitbreiding van I/O mogelijk te maken. Een ruime keuze aan kopstations en functionele modules staan ter beschikking waarmee direct sensoren actuatoren of bedienschakelaars in het veld kunnen worden aangesloten.