Hitachi inverters

Hitachi, reeds meer dan 30 jaar een vooraanstaand producent van frequentieregelaars, staat nog steeds aan de top van deze technologie en biedt u een zeer uitgebreid gamma frequentieregelaars voor industriële toepassingen.

Voor de aandrijving van kleine motoren en eenvoudige toepassingen kiest u best de reeds NE-S1 tot 4 kw

Voor pompen en ventilators zijn de regelaars WJ 200 (in dual rating) en SJ-P1 uiterst geschikt. De motorvermogens beschikbaar variëren van 0,2 tot 400 KW.

De frequentieregelaars WJ 200, met een vermogen tot 15 kW, zijn uitgerust met een nog betere en eenvoudig in te stellen vectoriële sturingsmethode.

Voor de meest veeleisende toepassingen zijn de frequentieregelaars SJ-P1 uitgerust met een zeer krachtige RISC-processor.

SJ-P1: High End Frequentieregelaars

Deze nieuwe SJ-P1 serie Hitachi is veelzijdig en kan gebruikt worden voor complexe en veeleisende toepassingen.
De frequentieregelaars SJ-P1 zijn zeer geschikt voor het aandrijven van ventilatoren, pompen, compressoren, mixers, transportbanden, liften, slijpmachines, verpakkingssystemen en andere industriële toepassingen.
Naast een hoog startkoppel 200% 0,3 Hz, deze regelaar integreert ook PLC functies. Motor vermogen gaan van 0,75 tot 132 kW.
De SJ-P1-serie kan ook worden geprogrammeerd door de Hitachi ProDrive-Next configuratiesoftware.

WJ 200: Universele Frequentieregelaars

De WJ200 van Hitachi integreert alle functies nodig voor elke applicatie. De geïntegreerde auto-tuning functie zorgt voor een optimale sensorless vector regeling met uitstekende koppelprestaties en een startkoppel van meer dan 200%. Deze serie is verkrijgbaar van 0,2 tot en met 15kW. De WJ200 serie beschikt over een ingebouwd bedienpaneel. Ook kan de WJ200 serie worden geprogrammeerd door de configuratiesoftware van Hitachi ProDrive-Next.

WL 200: Fan&Pump Frequentieregelaars

De Hitachi WL200 is speciaal ontwikkeld voor het aansturen van pompen, ventilatoren en schroefcompressoren. De WL200 beschikt over specifieke functies voor deze applicaties. Deze serie is verkrijgbaar van 0,2 tot en met 18,5kW. De WL200 serie beschikt over een ingebouwd bedienpaneel. Ook kan de WL200 serie worden geprogrammeerd door de configuratiesoftware van Hitachi ProDrive-Next.

NE-S1: Low-cost Frequentieregelaars

De Hitachi NE-S1 serie is klein, eenvoudig en economisch. De NE-S1 is er voor eenvoudige applicaties zoals ventilatoren, pompen en transportbanden. Deze serie is verkrijgbaar van 0,2 tot en met 4kW.
De regelaar kan worden bediend via een ingebouwd eenvoudig bedieningspaneel of via één van de volgende uitgebreide externe bedienpanelen: de NES1-OP of WOP. Ook kan de NE-S1 serie worden geprogrammeerd door de configuratiesoftware van Hitachi ProDrive-Next.

Andere regelaars

Hitachi is actief in de frequentieomvormers sinds vele jaren. U vindt hier instructie boeken en data over oudere regelaars.