Exor Range of Products

EXOR, de specialist inzake "HMI" (Human Machine Interface), ontwerpt en vervaardigt een zeer complete reeks universele bedieningspanelen, gaande van een eenvoudige display voor berichten van 2 lijnen en 20 tekens, tot grafische 15" kleurenmonitoren. Deze bedieningspanelen zijn standaard uitgerust met meer dan 140 communicatieprotocols. Enkele eigenschappen :

  • Geavanceerde grafische vectoren
  • Gebruiksgeheugen tot 256 Mb
  • Dubbel Ethernet interface met geintergreede switch (etop5xx)
  • USB interface
  • Verbinding met bussysteem (netwerk) (optioneel)
  • Kader beschikbaar in 3 verschillende kleuren

Corvina Cloud

Corvina is een schaalbaar, out-of-the-box cloudplatform waarmee klanten snel industrieel samengestelde oplossingen voor IoT kunnen ontwikkelen en inzetten. Corvina kan ook worden geleverd als een on-premise cloudinfrastructuurplatform met de beschikbaarheid en prestaties die vereist zijn voor industriële toepassingen en besturingsservices op alle schalen.

JSmart 700

In het Engels gebruikt men de term "SMART EDGE HMI", wat zoveel betekent als een intelligent scherm dat zo dicht mogelijk bij de machine staat. Dit is per definitie wat de nieuwe JSmart-serie van Exor is! 

eX700

Deze nieuwe serie is uitgerust met een glas capacitief multitouchscreen, de helderheid van het scherm is sterk verbeterd. e Ex 700 série staat voor een innovatief product met zijn revolutionaire IoT controller open voor Industry 4.0

eXware

eXware is een robuste en compacte controller ontworpen als een krachtige IIoT Gateway. Het product kan JMobile HMI integreren met HTML5-interface en gateway functies, CODESYS V3 PLC met I/O en Corvina Cloud. Het is het ideale apparaat om Cloud oplossingen te starten.

JMobile Studio

Werk met de complete versie van JMobile 2.8 gedurende 30 dagen !!!. Download de zip file (JMobile Software). Stuurt ons een mail naar info@esco.be met uw volledige coordinaten om gratis het password te krijgen om alle functies van JMobile 2.8 te gebruiken.

eSmart

De nieuwe eSMART serie is ontwikkeld voor de prijs-kritische applicaties en bedoeld voor grotere afname volumes. Voor de behuizing, display, touch techniek en communicatiepoorten zijn eenvoudigere oplossingen gekozen. De inbouwmaten zijn compatibel met vergelijkbare panelen van de eX700-serie.

eTop 500

De serie 500 biedt een compacte oplossing op het HMI niveau maar ook PLC functies zijn beschikbaar dankzij de geintegreerde CoDeSys soft-PLC en de mogelijkheid om via digitale en analoge I/O met de buitewereld te communiceren (beschikbaar in optie) .

Terminal ON3-H3/H4

De Exor 0N3 handheld bedienpanelen van EXOR zijn de perfecte keuze voor toepassingen waar bewegingsvrijheid een vereiste is. De handheld constructie van het paneel geeft voor de operator een grote bewegingsvrijheid. De operator kan zich in grote mate vrij rond de machine bewegen en heeft daardoor optimaal zicht op het proces of activiteit. Een groot verschil met reguliere bedienpanelen is dat naast de standaard touchbediening de Exor 0N3 is voorzien van grote toetsen welke blind, op de tast en intuïtief kunnen worden gevonden en bediend.

Uitbreidingsmodulen

Exor, wel beroemde HMI specialist, ontwerpt en fabriceert nu ook bedienpanelen met geintegreerde PLC en I/O. Naast dit concept zijn de meeste touch en bedienpanelen van Exor ook uitbreibaar met een PLC module die met de wel bekende CoDeSys software te programmeren zijn. Deze PLC modulen beschikken over een Can Open master poort die op afstand in en uitgangen kan controleren. Als er maar enkele in en uitgangen nodig zijn voor de toepassing kan een specifische kaart in het scherm geintegreerd worden.

Oude producten

eTop 600

Deze nieuwe serie is uitgerust met een glas capacitief touchscreen, de helderheid van het scherm is sterk verbeterd. Naast de voordelen reeds beschikbaar in de ETOP 500 serie biedt deze serie: een UV-bestendige beeldscherm, een hogere werktemperatuur.

eTop 300

De serie 300 combineeerd super eigenschappen met een buitengewone design. Ze is ook beschibaar voor domotica toepassingen.

eTop ePad

EXOR, de specialist inzake "HMI" (Human Machine Interface), ontwerpt en vervaardigt een zeer complete reeks universele bedieningspanelen, gaande van een eenvoudige display voor berichten van 2 lijn

Designer 6

Logiciel de programmation éprouvé permettant une gamme d'application importante. Plus de 120 drivers de communication disponibles pour pratiquement tous les automates présents sur le marché.