Frequentieregelaars S3

Een economisch en robuust frequentieregelaar gamma.

Esco Drives biedt een reeks economische frequentieomvormers. Deze regelaars zijn geschikt voor motorvermogens van 0,37 tot 22 kW en bieden een oplossing voor de meeste industriële toepassingen. Met IP66-modellen vinden applicaties in veeleisende omgevingen nu ook een oplossing.


Belangrijkste kenmerken

RTA drives

Met R.T.A. hebben wij een compleet assortiment aan stappenmotoren en drives.

Er zijn diverse stuurmogelijkheden:

  • EtherCat
  • Aansturing met stap- en richting-signaal 
  • Geavanceerd stap- en richting-signaal 
  • Aansturing met analoog signaal (snelheidsregeling)
  • Vrij programmeerbaar
  • CANopen

 

Factory Automation :

Mitsubishi Factory Automation biedt u een optimale oplossing in industriële automatisering. Of het nu gaat om een compacte besturing voor uw machine, de geavanceerde System Q gecombineerd met de krachtige motion systemen of de nieuwe frequentie regelaars. Dankzij de engineering mogelijkheden van Esco Drives & Automation kunnen al deze componenten efficiënt en zonder moeite in uw machine worden geïntegreerd om een totale oplossing op het gebied van Aandrijven & Besturen, Bedienen & Visualiseren aan te bieden.

Frequentieregelaars Serie FR

Al meer dan 30 jaar heeft Mitsubishi Electric altijd geïnnoveerd op het gebied van aandrijftechnologie. Nieuwe 64-bit RISC-processors, geavanceerde softwaremodellen of de modernste vermogenselektronica maken het tot een onmisbare tool op de markt. Het volledige vermogensbereik loopt van 0,2 kW tot 630 kW - met krachtige modellen zoals de FR-A 800 met sensorloze vectorbesturing en on-line zelfregeling of modellen die perfect geschikt zijn voor pomptoepassingen en ventilatoren in de verwarmings-, ventilatie- en klimaatregelingssector, zoals de FR-F 800-serie.

Drives en Servomotoren MR

Mitsubishi Electric biedt een grote variëteit aan servo- en motion-systeemproducten die oplossingen bieden voor toepassingen van een eenvoudig enkelassig punt-naar-punt-systeem tot volledig gesynchroniseerde 192-assige systemen.

Met beide standaard impuls-uitvoermodules en SSCNET-busmodules kan gemakkelijk aan specifieke toepassingen worden voldaan.

Laag en midde spanning Soft-Starters

Voor het starten van asynchrone motoren met een vermogen tot meer dan 2.000 kW en een netspanning tot 690 V biedt Escostart u de keuze uit starters met een eenvoudige en gunstig geprijsde analoge sturing of met digitale sturing op basis van een processor waarmee een complete sturing en doeltreffende beveiliging van de motor mogelijk is. Deze starters bestaan ook in een versie voor middenspanning waarmee motoren onder spanningen tot 10 kV kunnen worden gestart.

Frequentieregelaars SJ

Hitachi, reeds meer dan 30 jaar een vooraanstaand producent van frequentieregelaars, staat nog steeds aan de top van deze technologie en biedt u een zeer uitgebreid gamma frequentieregelaars voor industriële toepassingen.

Voor de aandrijving van kleine motoren en eenvoudige toepassingen kiest u best de reeds NE-S1 tot 4 kw

Voor pompen en ventilators zijn de regelaars WJ 200 (in dual rating) en SJ-P1 uiterst geschikt. De motorvermogens beschikbaar variëren van 0,2 tot 400 KW.

Servomotoren Serie JH, JK et JL

De servomotoren van de serie JH, JK en JL zijn permanent magneet synchrone motoren met elektronische schakeling.
Ze zijn ontworpen met het oog op veeleisende toepassingen: snelle en nauwkeurige bewegingen, geringe afmetingen, massa en inertie. 
Deze motoren kunnen worden uitgerust met een resolver of een hyperface encoder voor de meting van het toerental en de positie van de motor. 
Bovendien kunnen deze motoren ook worden uitgerust met een mechanische rem.

Frequentieregelaars Vectron

Bonfiglioli Active Cube frequentieregelaars zijn ontworpen om asynchrone en synchrone motoren aan te drijven in de beste gebruiksomstandigheden. Hun vermogensbereik loopt van 0,55 tot 132 kW. Dankzij vele optiekaarten kunnen deze toestellen voldoen aan de strengste eisen. van alle industrielle toepassingen.

Drives voor DC motoren

> Verbetert uw DC motor sturing

Met een zeer uitgebreid DC sturingsgamma, kunt u gemakkelijk een oplossing vinden voor de aandrijving van uw DC motoren op een efficiente en doeltreffende manier.