Bonfiglioli hydraulic solutions

Bonfiglioli biedt een volledig gamma aan voor alle bewegende toepassingen: een directe sturing van de wielen of de band zelf, roteren van de kraan, lier, geplaatst op de planetaire reductoren Trasmital.

Bewegende toepassingen :

  • Kranen
  • Bulldozers
  • Tractoren
  • Heftrucks
  • Landbouwmachines
  • Bouwmachines
  • Betonmixers

 

Trasmital Application béton Trasmital application GrueTrasmital application

Planetaire reductiekasten Trasmital serie 300

Het Trasmital 300 gamma biedt krachtige en compacte reductoren. Hun planetaire tandwielen maken deze de ideale keuze voor alle veeleisende toepassingen waar schokken en stoten meer een gewoonte zijn dan een uitzondering.
De opbouw van het product is zeer polyvalent, dankzij verschillende opties in montage, aandrijving, uitgangsas en motor interface.
Al deze functies zijn beschikbaar voor alle 20 groottes, met koppels die gaan van 1000 tot 1.100.000Nm. Het ideale product terugvinden voor een welbepaalde toepassing is dus zeer eenvoudig.

Planetaire Trasmital serie 600 W2/3

La série Trasmital 600 est spécialement conçue pour le montage direct de roue de traction. Le carter du réducteur comporte des fixations pour la roue d'entrainement du véhicule.Ces réducterus existent en de nombreux rapports de réduction. Les couples de pointes sont importants.

Il est possible d'obtenir en option un décrabottage entre les engrenages et le carter afin d'obtenir une roue libre..

Planetaire reductoren Trasmital serie 700C/CK

De Trasmital 700C serie is ontworpen voor rechtstreekse montage van rupsaandrijvingen
De carter van de reductor bezit bevestigingen voor de rupsaandrijving van het voertuig Deze reductoren bestaan in verschillende overbrengingsverhoudingen. De piek koppels zijn zeer belangrijk.

Een veiligheidsrem kan nog in optie bijgeplaatst worden.

Planetaire reductoren Trasmital serie 700 T/TK

De reductoren van de 700T serie bieden de meest efficiënte en veilige oplossing voor alle toepassingen van roterende aandrijvingen.

Deze worden al lang gebruikt in kranen, graafmachines en in specifiekere toepassingen.

Technische gegevens

Uitgaand koppel
1000 Nm...80 000 Nm
Reductieverhouding
3.4 .... 2000
Ingangsconfiguratie
Flens voor elektrische of hydraulische motor

Planetaire reductoren Trasmital serie 800

De eenheden van de 800 reeks zijn speciaal ontworpen voor lier applicaties en kunnen gemakkelijk gevestigd worden in de trommel van de lier.

Verschillende overbrengingsverhoudingen zijn beschikbaar, de reductoren zijn voorzien van lagers voor zware ladingen en een vrij wiel of een meerschijvige rem in optie.

Trasmital série 600

La série Trasmital 600 est spécialement conçue pour le montage direct de roue de traction. Le carter du réducteur comporte des fixations pour la roue d'entrainement du véhicule.Ces réducterus existent en de nombreux rapports de réduction. Les couples de pointes sont importants.

Il est possible d'obtenir en option un décrabottage entre les engrenages et le carter afin d'obtenir une roue libre.