Frequentieregelaars Vectron

Bonfiglioli Active Cube frequentieregelaars zijn ontworpen om asynchrone en synchrone motoren aan te drijven in de beste gebruiksomstandigheden. Hun vermogensbereik loopt van 0,55 tot 132 kW. Dankzij vele optiekaarten kunnen deze toestellen voldoen aan de strengste eisen. van alle industrielle toepassingen.

Industriële toepassingen

De groep Bonfiglioli is sinds zijn ontstaan actief in de industriële wereld. Als historische leveranciers van wormwielreductoren, biedt de groep tegenwoordig alle type reductiekasten die in de industrie gebruikt worden. Deze reductiekasten kunnen uitgerust worden met asynchrone motoren of servo-motoren. Bonfiglioli biedt eveneens ingebouwde oplossingen voor snelheidsvariatie voor asynchrone motoren en drives voor servomotoren.

Planetaire reductoren voor servo toepassingen

De MP-TR en LC zijn het resultaat van jarenlange ervaring in de industrie, en zijn het hoogtepunt van onze tien jaar lange inzet voor verbetering van de prestaties.

Asynchrone en synchrone Motoren

Bonfiglioli biedt een reeks asynchrone motoren IE1, IE2 en IE3 met of zonder rem speciaal aangepast voor het aandrijven van reductiekasten.

Ook verkrijgbaar bij deze leverancier: synchrone motoren voor servotoepassingen.

Mobiele toepassingen

Bonfiglioli biedt een volledig gamma aan voor alle bewegende toepassingen: een directe sturing van de wielen of de band zelf, roteren van de kraan, lier, geplaatst op de planetaire reductoren Trasmital.