Schakelmateriaal

Sinds 1933 is Mitsubishi Electric actief vertegenwoordigd op de markt van laagspanningscomponenten. Sinds Mitsubishi de eerste compacte vermogenschakelaar heeft geconstrueerd, is ze betrokken bij verder onderzoek en ontwikkeling. Daarbij heeft Mitsubishi Electric zich ontwikkeld tot één van de wereldwijd leidende fabrikanten van laagspanningsschakelapparatuur.

Automation project beheer

Het succes van projectplanning hangt van veel factoren af. Vanaf het begin zullen onze technici met u samenwerken om te bepalen welk systeem, welke gedeeltelijke of complete oplossing met welke componenten, het meest geschikt zijn voor uw behoeften, ook vanuit economisch oogpunt. Het projectbeheerproces omvat alle stadia van ontwikkeling en zorgt te allen tijde voor transparante en veilige procedures.

Onze diensten :

PLC

Mitsubishi Electric bracht meer dan 30 jaar geleden de eerste compacte PLC op de Europese markt. Met wereldwijd meer dan 10 miljoen toegepaste compacte besturingen is Mitsubishi Electric wereldmarktleider op dit productgebied.

Het MELSEC System Q is een besturingsconcept dat het de gebruiker mogelijk maakt om de beste combinatie van CPU-modules en communicatie-, speciale of I/O-modules te kiezen en op één moduledrager te verenigen. Dit maakt de configuratie van een op maat gemaakt systeem mogelijk, op het juiste moment en voor de passende toepassing.

KnikarmRobots en ScaraRobots

De hoogontwikkelde MELFA-robots van Mitsubishi Electric staan voor snelheid, precisie en compact design verbonden met duurzaamheid. MELFA-robots bieden in hun klasse topprestaties bij veel toepassingsmogelijkheden.

 

Als verdere capaciteiten van de MELFA-robots biedt Mitsubishi Electric robots voor de ultrareine zone van klasse 10, interrupt-verwerking, sensorloze collisieherkenning en een geavanceerde programmeersoftware.

Smart Check: Monitoring en conditiebewaking

De innovatieve oplossing voor het verzekeren van de beschikbaarheid van alle machines
Ongemerkt kan bijvoorbeeld een tandwielkast in de nabije toekomst een probleem vormen door een defect, en een productiestilstand veroorzaken. 
Hebt u de betreffende onderdelen in huis? Het zou mooi zijn om vooraf een indicatie te krijgen dat er iets niet in orde is en welk onderdeel dit betreft. Pas dan kunt u preventief maatregelen nemen en de stilstand tot een minimum beperken. 

HMI pannels, Software en Cloud

EXOR, de specialist inzake "HMI" (Human Machine Interface), ontwerpt en vervaardigt een zeer complete reeks universele bedieningspanelen, gaande van een eenvoudige display voor berichten van 2 lijnen en 20 tekens, tot grafische 15" kleurenmonitoren. Deze bedieningspanelen zijn standaard uitgerust met meer dan 140 communicatieprotocols. Enkele eigenschappen :

Hitachi PLC's

De PLC's van Hitachi behoren zeker tot de kleinste en meest compacte op de markt, maar ze behoren ook nog eens tot de snelste...

Drives JetMove

De drives van het gamma JetMove 6xx, 2xx en 1xx zijn uitgerust met de Jetter systeembus. Hierdoor is een snelle aansluiting mogelijk van de drives op de PLC voor de asbesturing via een eenvoudige seriële kabel waarlangs de gegevens tussen de drive en de PLC worden uitgewisseld. Geen askaart meer in de PLC, geen gevoelig analoog signaal meer, geen codeerkabel meer tussen de drive en de PLC, kortom: een snelle en eenvoudige aansluiting.

Complete oplossingen voor processturing ...

Jetter biedt geïntegreerde oplossingen voor de automatisering en de sturing van de bewegingen van machines. De drives en servomotoren worden rechtstreeks aangestuurd door de systeembus van Jetter, wat de bekabeling van de verschillende componenten aanzienlijk vereenvoudigt. De PLC, het brein van de machine, stuurt de digitale assen aan, alsook de digitale of analoge inputs/outputs. De netwerkaansluiting en de communicatie met het IT-netwerk van het bedrijf worden tot stand gebracht via een Ethernet-verbinding waarmee elke processormodule standaard is uitgerust.

Industriele PC oplossingen ....

ASEM ontwikkelt en produceert industriële PC's en biedt uitgebreide, flexibele en betrouwbaar oplossingen voor de wereld van de industriële automatisering.

Technische know-how

Bedrijfseigen kennis over alle fasen van de ontwikkeling maakt een systeem dat gebaseerd is op kaarten ontworpen in ASEM. 
Breed scala van producten
Een volledig gamma van industriële pc's (panel-PC, BOX PC, PC RACK, VESA PC)

Betrouwbaarheid

Leader in Italië sinds 2000, ASEM behoord tot de eerste bedrijven in Europa voor de industriële pc's

Encoders Incrementeel en absoluut

Eltra biedt een compleet assortiment incrementele en absolute encoders. 

Deze encoders kunnen worden geleverd met verschillende mechanische toebehoren zoals volle of holle assen en specifieke flensbevestigingen . 

De absolute encoders beschikken over meerdere mogelijke uitgangen zoals parallel, serieel (SSI) of via een communicatiebus (Can-bus of Profibus DP).

Recent, biedt Eltra nu ook een hele gamma inductieve en opto sensoren aan.