Nieuwe producten

Servo System Controllers

Mitsubishi integreert van zijn kleinere PLC's de functies die nodig zijn om bewegingen van de servo-as te controleren. De compacte iQF-controller (Fx5U) kan tot 8 assen aansturen met de Simple Motion-software. De iQR-modulaire PLC kan tot 192 assen in interpolatie of geprogrammeerde synchronisatie beheren.

Lees meer ...

Een robuste en economisch frequentieregelaar gamma

Esco Drives biedt een reeks economische frequentieomvormers. Deze regelaars zijn geschikt voor motorvermogens van 0,37 tot 22 kW en bieden een oplossing voor de meeste industriële toepassingen. Met IP66-modellen vinden applicaties in veeleisende omgevingen nu ook een oplossing.

Meer lezen ...

Actualiteiten

Wat is nu eigenlijk Industrial Internet of Things ...

IoT is een magisch woord die iedereen gebruikt maar wat zit daar achter ? .... Ondekt de visie van Exor die een gedetaillerde analyse maakt van deze belangrijke evolutie in de automatisatie wereld

Meer info...

Nieuw : J Mobile 2.8 HF2 software suite voor Exor touch pannels

Een volledige nieuw concept voor HMI programmatie, hoge resolutie graphics en gemakkelijke afstand bediening concept 


Meer informatie...

Wie zijn Wij ?

Esco Drives maakt deel uit van de ESCO-groep en is gespecialiseerd in mechanische en elektrische aandrijvingen en industriêle automatisering.

Het multidisciplinaire ingenieursteam adviseert u bij het dimensioneren en het kiezen van het beste materieel voor uw toepassing.

Projecten beheer

Het succes van projectplanning hangt van veel factoren af. Vanaf het begin zullen onze technici met u samenwerken om te bepalen welk systeem, welke gedeeltelijke of complete oplossing met welke componenten, het meest geschikt zijn voor uw behoeften, ook vanuit economisch oogpunt. Het projectbeheerproces omvat alle stadia van ontwikkeling en zorgt te allen tijde voor transparante en veilige procedures.

Lees verder ...