Nieuwe producten

RTA stappenmotoren EtherCat driven

Met R.T.A. hebben wij een compleet assortiment aan stappenmotoren en drives.
R.T.A. is een toonaangevend bedrijf in de motion & control industrie. Het is de nummer één in de markt van stappenmotoren voor Italië en de nummer drie in Europa voor de sturingen.

Lees meer ...

Servo System Controllers

Mitsubishi integreert van zijn kleinere PLC's de functies die nodig zijn om bewegingen van de servo-as te controleren. De compacte iQF-controller (Fx5U) kan tot 8 assen aansturen met de Simple Motion-software. De iQR-modulaire PLC kan tot 192 assen in interpolatie of geprogrammeerde synchronisatie beheren.

Lees meer ...

Esco Drives S3 IP66 nu ook voor buiten montage

Het assortiment van de Esco Drives E3 IP66 frequentieregelaars is vernieuwd en is nu ook voor buiten montage geschikt.
De Esco drives E3 IP66 heeft een van de hoogste beschermingsniveaus waardoor het een ideale oplossing is voor ventilatoren, pompen in HVAC omgeving of eenvoudige toepassingen waarsnelheidsregeling vereist is.

Actualiteiten

Wat is nu eigenlijk Industrial Internet of Things ...

IoT is een magisch woord die iedereen gebruikt maar wat zit daar achter ? .... Ondekt de visie van Exor die een gedetaillerde analyse maakt van deze belangrijke evolutie in de automatisatie wereld

Meer info...

Nieuw : JMobile 2.8 SP1 software suite voor Exor touch pannels

Een volledige nieuw concept voor HMI programmatie, hoge resolutie graphics en gemakkelijke afstand bediening concept 


Meer informatie...

Wie zijn Wij ?

Esco Drives maakt deel uit van de ESCO-groep gespecialiseerd in industriële automatisering, mechanische en elektrische aandrijvingen.

Het multidisciplinaire ingenieursteam adviseert u bij het dimensioneren en het kiezen van het beste materiaal voor uw toepassing.

Projecten beheer

Het succes van projectplanning hangt van veel factoren af. Vanaf het begin zullen onze technici met u samenwerken om te bepalen welk systeem, welke gedeeltelijke of complete oplossing met welke componenten, het meest geschikt zijn voor uw behoeften, ook vanuit economisch oogpunt. Het projectbeheerproces omvat alle stadia van ontwikkeling en zorgt te allen tijde voor transparante en veilige procedures.

Lees verder ...