Jetter biedt geïntegreerde oplossingen voor de automatisering en de sturing van de bewegingen van machines. De drives en servomotoren worden rechtstreeks aangestuurd door de systeembus van Jetter, wat de bekabeling van de verschillende componenten aanzienlijk vereenvoudigt. De PLC, het brein van de machine, stuurt de digitale assen aan, alsook de digitale of analoge inputs/outputs. De netwerkaansluiting en de communicatie met het IT-netwerk van het bedrijf worden tot stand gebracht via een Ethernet-verbinding waarmee elke processormodule standaard is uitgerust. De gegevens kunnen dus probleemloos in het hele bedrijf worden verzonden.
De programmeersoftware die zich richt op de asbesturing verkort de programmeertijd aanzienlijk, dankzij de voorgeprogrammeerde functies voor het sturen van de bewegingen.

Jet Control 9xx

Zijn flexibel ontwerp, ontelbare funkties, snelheid en krachtige processor maken van de JetControl, serie 900 de ideale oplossing voor uw toepassingen.

Jet Control 3xx

Nieuwe serie CPU-module super compact en krachtig met Ethernet-poort, TCP/IP-communicatie, FTP (database), SMTP (e-mail), HTTP (server voor webpagina's). Nieuwe I/O uitbreidingsmodule

Software JetSym

De ergonomische software voor het programmeren van alle Jetter PLC's

Old product

JetControl 24X

Compacte CPU-module met Ethernet-poort, TCP/IP-communicatie, FTP (database), SMTP (e-mail), HTTP (server voor webpagina's).

JetControl 647

High-end hoge capaciteit PLC's met Ethernet-poort, TCP/IP-communicatie, FTP (database), SMTP (e-mail), HTTP (server voor webpagina's).

JetControl 440 (EXT)

High-end hoge capaciteit PLC's met Ethernet-poort, TCP/IP-communicatie, FTP (database), SMTP (e-mail), HTTP (server voor webpagina's).

DELTA-systeem

High-end hoge capaciteit PLC's, talrijke intelligente modules met coprocessor zoals asbesturing en PID-regelaar.

NANO-systeem

Handig systeem voor basistoepassingen, talrijke intelligente modules met coprocessor zoals asbesturing en PID-regelaar.

Download