Mitsubishi PLC familly

Mitsubishi Electric bracht meer dan 30 jaar geleden de eerste compacte PLC op de Europese markt. Met wereldwijd meer dan 10 miljoen toegepaste compacte besturingen is Mitsubishi Electric wereldmarktleider op dit productgebied.

Het MELSEC System Q is een besturingsconcept dat het de gebruiker mogelijk maakt om de beste combinatie van CPU-modules en communicatie-, speciale of I/O-modules te kiezen en op één moduledrager te verenigen. Dit maakt de configuratie van een op maat gemaakt systeem mogelijk, op het juiste moment en voor de passende toepassing.

Compact PLC

Mitsubishi Electric bracht meer dan 30 jaar geleden de eerste compacte PLC op de Europese markt. Met wereldwijd meer dan 9 miljoen toegepaste compacte besturingen is Mitsubishi Electric wereldmarktleider op dit productgebied.

Door haar geringe afmetingen en lage kosten hebben compacte besturingen nieuwe perspectieven in de industrieautomatisering geopend. Toepassingen, die eerder ondenkbaar waren, profiteren nu van de voordelen van deze besturing.

Modulaire PLC's

De iQ-R CPU onderscheidt zich door high-end prestaties en zet een nieuwe maatstaf in de markt voor de verwerkingssnelheid. Dit maakt niet alleen de realisatie van efficiëntere systemen mogelijk, maar vermindert ook de implementatiekosten. Deze CPU gebruikt dezelfde uitbreidingsmodules als de Q-serie.

Het Q-besturingssysteem maakt het mogelijk om op alle automatiseringstoepassingen te reageren met deze talrijke CPU's en uitbreidingskaarten.

Het meer compacte PLC-systeem L gebruikt geen basischassis voor de aansluiting van uitbreidingsmodules.

HMI pannels

Ontdek het grote aanbod touchscreens GOT Mitsubishi en hun uitgebreide bibliotheken. Ideaal voor eenvoudige tot complexe visualisatie van uw automatiseringsproces.

Melsoft, IQ works software suite

Ontwikkelingstijden van programma's reduceren, inbedrijfstelling van installaties vereenvoudigen - dit zijn de basiseisen voor de automatiseringsoplossingen in de industrie.

Bij de ontwikkeling van MELSOFT is dit door snelle toegang, open uitwisseling van variabelen, projecttransparantie en groter bedieningsgemak gerealiseerd. Zodoende is een grote bundel met krachtige programmeertools ontstaan, waarmee programmeeroplossingen vlot en betrouwbaar omgezet kunnen worden.

Old product

Modulaire PLC AnS

De modulaire PLC's AnS zijn niet meer leverbaar. De System Q PLC's vervangen deze reeks