Werk met de complete versie van JMobile 2.8 gedurende 30 dagen !!!. Download de zip file (JMobile Software). Stuurt ons een mail naar info@esco.be met uw volledige coordinaten om gratis het password te krijgen om alle functies van JMobile 2.8 te gebruiken.

Neem gerust contact met ons voor meer uitleg over de mogelijkheden van deze nieuwe software.

JMobile Suite : NU VERSIE 2.8 SP1

JMobile vormt een totaalpakket welke een oplossing biedt om apparaten met elkaar te verbinden en data te visualiseren. Alle onderdelen zijn eenvoudig configureerbaar via de JM-Studio, een grafische knip&plak omgeving om HMI pagina's te creëren.

Technisch gesproken is JMobile ontwikkeld met een architectuur met 3 verschillende lagen : De presentatielaag, een logische opbouwlaag en een datalaag.

JM-Client vormt de presentatielaag en biedt een grafische weergave van de data.

JmEngine en JmDeviceServer vormen de logische opbouwlaag. Deze systemen controlleren hoe de data opgeslagen wordt en uitgewisseld met de externe wereld. Finaal behandelt jmEngine de datalaag. JmEngine omvat een geïntegreerd data acquisitie systeem om trends, tag data, alarmen en gebeurtenissen op te nemen.

Een architectuur op verschillende niveaus biedt een belangrijk voordeel : data kan kompleet ontkoppeld worden van de visualisatie en gestandardiseerde interfaces kunnen gebruikt worden voor kommunikatie tussen de verschillende lagen. Dit laat toe om de presentatielaag lokaal te laten werken of op afstand met behoud van de client-server opbouw en toch een kompleet HMI systeem te bieden. Met deze benadering, kan de presentatielaag op verschillende systemen draaien, zoals PC, PDA of GSM en toch werkt het systeem.

Een ander belangrijk voordeel van deze benadering is dat externe toepassingen eenvoudig geïntegreerd kunnen worden.

JMobile Studio

JM Studio is een grafische editor om HMI pagina's te ontwikkelen. Eenvoudig knippen&plakken van symbolen op de pagina, maak verbinding met de variabelen van de externe apparatuur en U bent klaar om te starten. jmStudio omvat een grote bibliotheek van symbolen en tevens tag management, alarm database, kalendereditor en alle features om het toestel te besturen.

JMobile Runtime

JMobile projecten kunnen ook geladen worden op een PC en via Windows als een scada software gebruikt worden

JMobile HMI

Een PC geladen met deze applicatie kan controle nemen op afstand over een HMI met JMobile.

JM4Web

Webpagina's ontwikkeld in Studio kunnen communiceren met een JMobile project in een HMI

JMCloud

Maakt toegang op afstand via een beveiligde verbinding (VPN) met HMI en PLC.